Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - 3D Eye Contour Treatment

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-1B9-4G7
Niet op voorraad

De ogen zijn een van de eerste plaatsen om tekenen van voortijdige veroudering, stress of vermoeidheid te tonen.
De huid rond de ogen is tien keer dunner dan de huid op het gezicht. Naarmate we ouder worden, de huid verliest zijn elasticiteit en wordt nog dunner te wijten aan een afbraak van collageen.
Deze huid verouderingsproces wordt zelfs versneld door blootstelling aan de zon, roken en andere milieurisico's.
De huid rondom de ogen is voortdurend in beweging - knipperen alleen al produceert meer dan tienduizend vliegbewegingen per dag.
Deze unieke buitengewoon effectieve eye contour behandeling helpt bij het herstel en behoud van de jeugdige uitstraling van de dunne en tere huid rond je ogen.
De combinatie van nieuwe, 3D-moleculaire structuur technologie met de oplosbare vorm van collageen liposomen zorgt voor een dramatische verandering in het uiterlijk van het oog contouren.

 

voordelen:
Helpt bij het herstel van de huid de natuurlijke glans
Vermindert onder de ogen wallen en donkere kringen
Verenigt huid onder de ogen verschijning
Helpt bij jongere en gezondere huid kijken
De huid voelt fluweelachtig glad

 

Bevat: 4 x 5ml flesjes van 3D Pure Concentrate.
12 zakjes met elk twee ogen maskers.
Toepassing: open de ogen pad zakje en met de 3D-eye contour complex te vinden in de GOLD fles genieten. Leg de geweekte oogmaskers onder je ogen en laat op 5-10 minuten. Verwijder het oog maskers en zachtjes masseren in de huid van de resterende residu. De twee GOLD 3D-eye contour flessen moeten worden gebruikt voor de eerste zes eye pads en de twee rode geïntensiveerd 3D-eye contour flessen moeten worden gebruikt voor de rest.