Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Instant Stretching & Revitalizing Lifting Mask

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-5X2-2M8
Niet op voorraad

Deze professionele masker maakt gebruik van essentiële oliën en actieve ingrediënten gemengd in een geheim proces waardoor de huid om zichzelf te doen herleven binnen 10-20 minuten, wat resulteert in frisse en jonger uitziende huid.
 
Deze intensieve nieuwe behandeling bestrijdt met succes externe bewijs van merken en rimpels en vecht ze door het stimuleren en activeren de stofwisseling van de huid weefsel.

U zult verrast zijn hoe in slechts enkele minuten, en vlak voor je ogen, merken en rimpels ziet er veel minder duidelijk. Vermoeide huid ziet er uitgerust en mooi.
Dit masker werkt op de bovenste lagen van de huid zeer goed op zichzelf. Echter, voor de beste resultaten, is het raadzaam dat deze gebruikt worden in combinatie met onze Mud, Zeewier & Honey Mask of onze Collageen, Bea caroteen & Seaweed Mask (afhankelijk van uw huidtype).

Deze producten stimuleren de synthese van collageen en elastine van binnenuit. Gebruik van elk van de maskers afzonderlijk, om de andere dag zal het verbeteren van uw huid dramatisch.
Ook bekend als Assepoester Mask.
 

Voor alle huidtypes
 

Wat het doet:
Onmiddellijke liftend effect voor een tot twee uur

 
Toepassing:
Grondig reinigen van uw gezicht en hals. Masseer zachtjes een dikke laag van het masker op het gezicht en de hals. Wacht tot 10-20 minuten en spoel af met warm water. U van toepassing kunnen zijn creme en make-up indien gewenst.

OPMERKING: Het wordt aanbevolen dat dit masker 4-5 keer per week gebruikt worden op het hele gezicht en hals. Het kan ook worden gebruikt om vermoeide huid gewoon te doen herleven voor het uitgaan.

 
Ingrediënten:
Water, Dode Zee Mineralen Mud & Water, Titanium Dioxide, Bentoniet, Jojoba olie, lanoline Acid, Isostearyl Lacetate, Cetyl acetaat en Geacetyleerd Lanolinalcohol, Dimethicone, lanoline alcohol,
Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminium Silicaat, BHT, Triethanolamine, Imidazolidinyl Ureum, Liposome Complex - Retinyl acetaat en tocoferol en Ginco Extract en bosbes extract en Musk Rose olie en lecithine, Oplosbaar collageen, Sage Extract, Ivy Extract, teunisbloemolie, Rose Hips Oil , dinatrium EDTA, natriumdehydroacetaat, Cellulose Gum, Lanoline olie en Zonnebloemolie, Propylene Glycol, Ureum, Aloe Vera Gel, Fragrance.