Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Mask Miracle Noir

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-0W4-1R4
Niet op voorraad

Product omschrijving
Dit is een met prijs bekroonde huidmasker. Het is een stabiliserende modder, zuurstof, reinigings- en peelingmasker in één. Een unieke combinatie die opmerkelijke resultaten oplevert. Dit hypoallergenen masker is een gepatendeerde innovatie; een unieke nieuwe generatie van huidbehandeling die een ultra-moderne textuur heeft. Het masker is tevens krachtig anti-oxiderend, waardoor u een vernieuwde, aanzienlijk verjongde en bovenal stralende huid krijgt.
Dit masker is nieuw op de cosmetische markt. Het bevat Dode Zee modder, mineralen, liposomen en vitaminen. Het voedt de epidermis (opperhuid) waardoor het celvernieuwingsproces wordt versneld.

Het masker bestaat uit drie delen:
1. moddermasker
2. een zwart stevig magnetisch modderblok
3. spatel om de moddermasker op de huid aan te brengen

Gebruiksaanwijzing

  1. Huid grondig reinigen.
  2. Breng met het spatel een dun laagje op uw gehele gelaat, het ooggebied vrijlaten.
  3. Laat het masker 5 à 20 minuten inwerken.
  4. Wikkel het magnetische blok in een papieren tissue. Strijk deze over het gelaat en verwijder de modder van uw gezicht.
  5. Masseer met cirkelbewegingen de achtergebleven voedingsdelen in uw huid.
  6. Tot slot reinigt u uw huid met de milkcleanser.

N.B.
De Miracle Mask Noir heeftnog een actieve nawerking, na verwijdering, van 8 uur op uw huid. Daarom is het aanbevolen om minstens 60 uur tussen vervolgbehandelingen te houden.
Niet bij een acné huid gebruiken!