Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Moisture Complex Cream for Normal to Dry Skin

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-4Q0-8P9
Voorraad
Log in om te kopen

Dit product kan niet worden toegevoegd
aan het winkelwagentje omdat u niet bent ingelogd.

Toevoegen aan verlanglijst

Vochtinbrengende complex crème van droge tot normale huid.
Deze unieke crème is een speciale combinatie van Dode Zee modder, water en mineralen met actieve ingrediënten voor een maximale vochtinbrengende functie van uw gezichtshuid en bevordert het natuurlijke evenwicht. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijke en perfecte huidbalans. Door een geheim proces met Ginko Liposomen complex, beroemd vanwege de anti-rimpel kwaliteiten, helpt deze crème de verouderingsverschijnselen te bestrijden. Het verkwikt uw huid en stimuleert het celmetabolisme. Het absorbeert snel in de huid en laat geen resten achter. Daarom is het zeer  geschikt als basis voor make-up. Bevat een UVA en UVB filter.
 
De pot bestaat
uit een crème en een olierijke mineralenblok.

De crème  bevat:

     - Dode Zee mineralen en water
     - Musk Rose (Rosa Muschata) olie
     - Liposome complex van Ginko Biloba extract en Musk Rose olie
     - Aloe Barbadensis gel
     - Ureum

Toepassing

Dagelijks opbrengen op een gereinigde huid. Maak uw gezicht vochtig en masseer met het blauwe mineralenblok over uw gezicht. Spoel daarna uw gezicht schoon met water. Dan kunt u de crème opbrengen en masseer dit met zachte bewegingen op uw huid. Uw gezicht is klaar om make-up op te brengen.
 

Wordt in een 60 ml glazen pot met mineralenblok in deksel geleverd.