Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Moisture Cream Complex for Normal to Oily Skin

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-0M8-0U8
Niet op voorraad

Deze unieke crème is een speciale combinatie van Dode Zee modder, water en mineralen. De crème bevat actieve ingrediënten voor een maximale vochtinbrengende functie van uw gezichtshuid en bevordert het natuurlijke evenwicht. Deze combinatie zorgt voor een natuurlijke perfecte huidbalans. Door een geheim proces met Ginko Liposomen complex bekend vanwege de anti-rimpel kwaliteiten helpt deze crème de verouderings verschijnselen te bestrijden. Het verkwikt uw huid en stimuleert de celmetabolisme. Het absorbeert snel in de huid en laat geen resten achter. De unieke crème is daarom geschikt als basis voor make-up. Het bevat een UVA en UVB filter.
Het potje bestaat uit een crème en een olierijke mineralenblok.

De crème bevat:

- Dode Zee mineralen en water
     - Musk Rose (Rosa Muschata) olie
     - Liposome complex van Ginko Biloba extract en Musk Rose olie
     - Aloe Barbadensis gel
     - Ureum

Toepassing
Dagelijks opbrengen op een gereinigde huid. Maak uw gezicht vochtig en masseer met het blauwe mineralenblok over uw gezicht. Spoel daarna uw gezicht schoon met water. Dan kunt u de crème opbrengen en masseer dit met zachte bewegingen op uw huid. Uw gezicht is klaar om make-up op te brengen.

Inhoud
Wordt in een 60 ml glazen pot met mineralenblok in deksel geleverd.