Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Night Cream Complex

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-1M6-8O6
Niet op voorraad

Een professionele nachtcrème met anti-verouderings ingrediënten die helpen tegen schadelijke invloeden van de zon. Door zonnestralen wordt de productie van Melanin gestimuleerd. Deze vormen locale ophopingen van donker pigment, Melanin. Door blootstelling aan zonnestralen worden sproeten gevormd bij een natuurlijke afweer en beschermingsreactie van de huid. De celgroei wordt verstoord en oneffenheden komen op het gelaat.
Het geheime proces van deze formula helpt de vermindering van overmatige Melanin productie.
De sproeten zullen langzaam verdwijnen en uw huid wordt lichter door het huidherstel dat plaatsvindt. Uw huid heeft weer een stevige en verjongde uitstraling.

Bevat: - Dode Zee mineralen
  - Squalene
  - Collagenen
  - Liposomen complex vit A en E
  - Ureum

Gebruikaanwijzing
Breng dagelijks voor het slapen gaan op een gereinigde huid een beetje gel op die u in het deksel van de crème kunt vinden. Masseer dit met zachte bewegingen op uw huid. Spoel uw gezicht schoon met water en droog uw huid al deppend droog. Breng hierna uw nachtcrème op.

Wordt in een 60 ml glazen pot en gel in deksel geleverd