Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Quartz Gem Brightening Under Eye Treatment

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-1L9-7V7
Voorraad
Log in om te kopen

Dit product kan niet worden toegevoegd
aan het winkelwagentje omdat u niet bent ingelogd.

Toevoegen aan verlanglijst

Quartz Gem Brightening Under Eye Treatment

De ultieme onder oogzorg - deze nieuwe toepassing maakt het mogelijk om zachtjes masseren van de tere huid onder de ogen om de verschijning van wallen en donkere kringen te verminderen.

De Rozenkwarts edelsteen is een van de meest gerespecteerde en zocht-out juwelen in de geschiedenis. Zijn kleur, genezende krachten, mythen en legenden zijn fascinerend. Het is een geweldige, mooie, doorzichtige, silica kwarts mineraal dat wordt beschouwd als een zeldzame aarde mineralen. Velen geloven dat er een diepe, spirituele kracht en helende energie die afkomstig is van het kwarts, het maken van deze bijzondere steen veel meer dan zomaar een mooie edelsteen. Er wordt gezegd dat het wassen van het gezicht in het water met rozenkwarts zal helpen vervagen rimpels en houdt de huid jong. Het helpt ook als rejuvenator de huid.

Deze magische lijn van producten bevat rozenkwarts poeder die een natuurlijke, herhaalde trillingen ontstaat wanneer het wordt aangebracht op de huid waardoor je huid een continue natuurlijke huid massage te wijten aan de natuurlijke eigenschappen van de rozenkwarts. Deze natuurlijk voorkomende massage laat uw huid om te werken en helpt om uw huidcellen natuurlijke vernieuwingsproces te verbeteren.

Op de gereinigde huid zachtjes inmasseren twee keer per dag op de huid onder de ogen.