Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Quartz Gem Liquid Ice Lifting Cream

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-4M2-3M2
Niet op voorraad

24H Quartz Gem Liquid Ice Lifting Cream

Een unieke doorbraak-concept biedt dubbele effectiviteit in elke toepassing. Voel hoe een solide rijke crème op magische wijze verandert in mineraalrijke kristalwater, tijdens deze, geselecteerde zeer actieve ingrediënten van Rozenkwarts, Alpine Rose stamcellen, Dode Zee mineralen en liposomen complex van plantenextracten in te zetten op uw huid voor een onvergetelijke ervaring.

De Rozenkwarts edelsteen is een van de meest gerespecteerde en zocht-out juwelen in de geschiedenis. Zijn kleur, genezende krachten, mythen en legenden zijn fascinerend. Het is een geweldige, mooie, doorzichtige, silica kwarts mineraal dat wordt beschouwd als een zeldzame aarde mineralen. Velen geloven dat er een diepe, spirituele kracht en helende energie die afkomstig is van het kwarts, het maken van deze bijzondere steen veel meer dan zomaar een mooie edelsteen. Er wordt gezegd dat het wassen van het gezicht in het water met rozenkwarts zal helpen vervagen rimpels en houdt de huid jong. Het helpt ook als rejuvenator de huid.

Deze magische lijn van producten bevat rozenkwarts poeder die een natuurlijke, herhaalde trillingen ontstaat wanneer het wordt aangebracht op de huid waardoor je huid een continue natuurlijke huid massage te wijten aan de natuurlijke eigenschappen van de rozenkwarts. Deze natuurlijk voorkomende massage laat uw huid om te werken en helpt om uw huidcellen natuurlijke vernieuwingsproces te verbeteren.

Op eerder gereinigde huid, van toepassing twee keer per dag een voldoende hoeveelheid en massage in de huid in zachte cirkelvormige bewegingen. Zoals je masseren, zal de crème dikker en uiteindelijk oplossen.