Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Quartz Gem Metamorphosis Lifting Mask

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-2X3-7V0
Niet op voorraad

24H Quartz Gem Metamorphosis Lifting Mask

Een uniek proces gecreëerd door de Premier Research Center ontketent de bevoegdheden van Dode Zee mineralen, plantenextracten, Rozenkwarts en Alpine Rose stamcellen. Dit masker is afgestemd op het verouderingsproces trotseren en helpt de huid om snel te komen tot een stralende en frisse uitstraling. Zoals je het masker toe te passen, de ingekapselde actieve ingrediënten uit te breken, zodat je kunt zien ze inzetten op uw huid als de maskers kleur verandert van wit naar roze roos.

De Rozenkwarts edelsteen is een van de meest gerespecteerde en zocht-out juwelen in de geschiedenis. Zijn kleur, genezende krachten, mythen en legenden zijn fascinerend. Het is een geweldige, mooie, doorzichtige, silica kwarts mineraal dat wordt beschouwd als een zeldzame aarde mineralen. Velen geloven dat er een diepe, spirituele kracht en helende energie die afkomstig is van het kwarts, het maken van deze bijzondere steen veel meer dan zomaar een mooie edelsteen. Er wordt gezegd dat het wassen van het gezicht in het water met rozenkwarts zal helpen vervagen rimpels en houdt de huid jong. Het helpt ook als rejuvenator de huid.

Deze magische lijn van producten bevat rozenkwarts poeder die een natuurlijke, herhaalde trillingen ontstaat wanneer het wordt aangebracht op de huid waardoor je huid een continue natuurlijke huid massage te wijten aan de natuurlijke eigenschappen van de rozenkwarts. Deze natuurlijk voorkomende massage laat uw huid om te werken en helpt om uw huidcellen natuurlijke vernieuwingsproces te verbeteren.

Op de gereinigde droge huid toe te passen 2-3 keer per week. Masseer in zachte cirkelvormige bewegingen totdat het masker verandert de kleur. Laat het 3-5 minuten en weg te spoelen met warm water.