Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premier - Rose Quartz Gemstone

[Log in om de prijs te bekijken]
DOD-3E6-5S9
Niet op voorraad

De Rozenkwarts edelsteen is een van de meest gerespecteerde en zocht-out parel in de geschiedenis. Zijn kleur, genezende krachten, mythen en legenden zijn fascinerend. Het is een geweldige, mooie, doorzichtige, silica kwarts mineraal dat wordt beschouwd als een zeldzame aarde mineralen. Velen geloven dat er een diepe, spirituele kracht en helende energie die afkomstig is van het kwarts, het maken van deze bijzondere steen veel meer dan zomaar een mooie edelsteen. Er wordt gezegd dat het wassen van het gezicht in het water met rozenkwarts zal helpen vervagen rimpels en houdt de huid jong. Het helpt ook als rejuvenator de huid.

Deze magische lijn van producten bevat rozenkwarts poeder die een natuurlijke, herhaalde trillingen ontstaat wanneer het wordt aangebracht op de huid waardoor je huid een continue natuurlijke huid massage te wijten aan de natuurlijke eigenschappen van de rozenkwarts. Deze natuurlijk voorkomende massage laat uw huid om te werken en helpt om uw huidcellen natuurlijke vernieuwingsproces te verbeteren.

Rozenkwarts Edelsteen

Er wordt gezegd dat het wassen van het gezicht in het water met rozenkwarts zal helpen vervagen rimpels en houdt de huid jong.